ONLINE TRAINING

Nu de coronamaatregelen weer aangescherpt zijn waardoor de trainingen in de Letterdoes tijdelijk niet mogelijk zijn, is de optie om online te trainingen nog steeds actief.

Hiervoor is een WhatsApp groep aangemaakt met alle (potentiële) deelnemers en om 2 trainingen per week plannen, namelijk maandag om 16 uur en vrijdag om 12 uur. Duur van de training is 60 minuten. Mocht een bijeenkomst minder dan 3 deelnemers hebben, dan wordt het geannuleerd. Kosten zijn € 5,- per deelname.

Voor de deelname zal ik een Tikkie sturen of je kunt het bedrag overmaken op ING-rekening: NL36 INGB 0006 7422 30 t.n.v. H. Ackermans.

Heb jij andere ideeën, wil je blijven meedoen of in ieder geval geïnformeerd worden, dan hoor ik dat graag. Voor het aanmaken van een WhatsApp groep heb ik jouw gsm nummer nodig.

Als je wilt deelnemen aan een van deze trainingen, dan kun je mij:

Een overzicht van de online trainingen zie je beneden.

Volgende Online Trainingen:

Om de trainingen te geven heb je een laptop, smartphone of een tablet nodig. Hierop moet de Zoom applicatie geïnstalleerd zijn, die u gratis kunt downloaden. voor het installeren volgt u de instructie op deze pagina.